Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)Реферативна база даних (3)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Галух Б$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 22
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Галух Б. І.  
Особливості мікроструктури бринзи, виготовленої з молока різних видів тварин [Електронний ресурс] / Б. І. Галух, Г. В. Дроник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 349-354. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_57
Попередній перегляд:   Завантажити - 213.045 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Галух Б. І. 
Накопичення продуктів протеолізу в процесі дозрівання бринзи з молока різних видів тварин [Електронний ресурс] / Б. І. Галух // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2010. - Т. 12, № 2(4). - С. 19-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2010_12_2(4)__6
Попередній перегляд:   Завантажити - 620.142 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Галух Б. І. 
Дослідження структурно-механічних показників бринзи виготовленої з молока різних видів тварин [Електронний ресурс] / Б. І. Галух // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2010. - Т. 12, № 3(4). - С. 14-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2010_12_3(4)__5
Попередній перегляд:   Завантажити - 386.949 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Фаріонік Т. В. 
Вплив мікроелементів і їх хелатних сполук (метіонатів) на морфологічний склад туш та сенсорні показники м’яса і бульйону, отриманого від тварин чорно-рябої м’ясної породи [Електронний ресурс] / Т. В. Фаріонік, Б. І. Галух // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 2(4). - С. 207-211. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_2(4)__33
Попередній перегляд:   Завантажити - 573.563 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Галух Б. І. 
Дослідження стійкості майонезних емульсій виготовлених із використанням харчових волокон [Електронний ресурс] / Б. І. Галух, М. З. Паска, У. Р. Драчук // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 3(4). - С. 21-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_3(4)__5
Попередній перегляд:   Завантажити - 3.643 Mb    Зміст випуску     Цитування
6.

Паска М. З. 
Енергозбереження в сучасних умовах на підприємствах олійно-жирової промисловості [Електронний ресурс] / М. З. Паска, О. І. Жук, Б. І. Галух, У. Р. Драчук // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 3(4). - С. 129-136. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_3(4)__21
Попередній перегляд:   Завантажити - 3.459 Mb    Зміст випуску     Цитування
7.

Галух Б. І. 
Технологічні режими соління бринзи і їх вплив на якісні показники готового продукту [Електронний ресурс] / Б. І. Галух // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 1(3). - С. 58-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_1(3)__13
Попередній перегляд:   Завантажити - 733.998 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Галух Б. І. 
Проблеми і перспективи працевлаштування молоді відповідно до нової редакції закону "Про зайнятість населення" [Електронний ресурс] / Б. І. Галух, М.П. Драч, М. П. Чепига, А. О. Драчук // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 1(3). - С. 218-222. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_1(3)__39
Попередній перегляд:   Завантажити - 170.595 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Драчук У. Р. 
Інтенсифікація видобутку рослинної олії, одержаної методом екстракції [Електронний ресурс] / У. Р. Драчук, І. С. Ромашко, Б. І. Галух // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 3(4). - С. 63-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_3(4)__13
Попередній перегляд:   Завантажити - 506.402 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Драч М. П. 
Можливість працевлаштування як важливий психологічний чинник при виборі професії [Електронний ресурс] / М. П. Драч, Б. І. Галух, М. П. Чепига // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 3. - С. 119-123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_3_26
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.617 Mb    Зміст випуску     Цитування
11.

Галух Б. І. 
Дослідження біологічної цінності бринзи "Прикарпатська", виготовленої з молока різних видів тварин [Електронний ресурс] / Б. І. Галух, Т. Є. Шарахматова // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 11-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 626.209 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Галух Б. І. 
Зброджування вуглеводів та зміни фізико-хімічних показників бринзи, виготовленої з молока різних видів тварин [Електронний ресурс] / Б. І. Галух // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 232-235. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__58
Попередній перегляд:   Завантажити - 636.556 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Галух Б. І. 
Перебіг протеолітичних процесів у розсольних сирах, виготовлених з молока різних видів тварин [Електронний ресурс] / Б. І. Галух // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 4. - С. 53-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2015_4_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 301.967 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Галух Б. І. 
Збагачення майонезів і соусів комплексом природних антиоксидантів і біологічно активних речовин [Електронний ресурс] / Б. І. Галух, М. З. Паска, У. Р. Драчук // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 1(4). - С. 11-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_1(4)__4
Попередній перегляд:   Завантажити - 160.682 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Галух Б. І. 
Дослідження ліполітичних процесів у продуктах функціонального призначення, виготовлених з сировини Карпатського регіону [Електронний ресурс] / Б. І. Галух, М. З. Паска // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 3(3). - С. 23-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_3(3)__6
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.781 Mb    Зміст випуску     Цитування
16.

Галух Б. І. 
Вплив емульгаторів, стабілізаторів і структуроутворювачів на формування споживчих властивостей жирових продуктів [Електронний ресурс] / Б. І. Галух, М. З. Паска, У. Р. Драчук, І. М. Басараб // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2016. - Т. 18, № 2. - С. 165-170. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2016_18_2_37
Попередній перегляд:   Завантажити - 296.607 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Галух Б. І. 
Основні нарямки формування емульсійних жирових продуктів, які володіють функціональними властивостями [Електронний ресурс] / Б. І. Галух // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2016. - Т. 18, № 1(4). - С. 45-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2016_18_1(4)__10
Попередній перегляд:   Завантажити - 317.722 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Галух Б. І. 
Інтенсивність протеолізу білків під час виготовлення бринзи з молока різних видів тварин [Електронний ресурс] / Б. І. Галух, Г. В. Дроник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 274-282. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_45
Попередній перегляд:   Завантажити - 372.339 Kb    Зміст випуску     Цитування
19.

Молдаванова Л. К. 
Практичний досвід і перспективи у вирішенні проблеми комплексного використання кісткової сировини на підприємствах м’ясної галузі [Електронний ресурс] / Л. К. Молдаванова, У. Р. Драчук, І. М. Басараб, І. С. Ромашко, Б. І. Галух, Н. В. Кринська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2018. - Т. 20, № 90. - С. 69-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2018_20_90_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.288 Mb    Зміст випуску     Цитування
20.

Басараб І. М. 
Використання м’якуша гарбуза у технології паштетних виробів та їх функціональні характеристики [Електронний ресурс] / І. М. Басараб, У. Р. Драчук, І. С. Ромашко, Б. І. Галух, І. І. Сімонова, Л. К. Молдаванова // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2019. - Т. 21, № 92. - С. 23-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2019_21_92_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 738.654 Kb    Зміст випуску     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського