Пошуковий запит: (<.>A=Галух Б$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 22
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Галух Б. І. Особливості мікроструктури бринзи, виготовленої з молока різних видів тварин [Електронний ресурс] / Б. І. Галух, Г. В. Дроник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 349-354. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_57
|
2. |
Галух Б. І. Накопичення продуктів протеолізу в процесі дозрівання бринзи з молока різних видів тварин [Електронний ресурс] / Б. І. Галух // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2010. - Т. 12, № 2(4). - С. 19-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2010_12_2(4)__6
|
3. |
Галух Б. І. Дослідження структурно-механічних показників бринзи виготовленої з молока різних видів тварин [Електронний ресурс] / Б. І. Галух // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2010. - Т. 12, № 3(4). - С. 14-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2010_12_3(4)__5
|
4. |
Фаріонік Т. В. Вплив мікроелементів і їх хелатних сполук (метіонатів) на морфологічний склад туш та сенсорні показники м’яса і бульйону, отриманого від тварин чорно-рябої м’ясної породи [Електронний ресурс] / Т. В. Фаріонік, Б. І. Галух // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 2(4). - С. 207-211. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_2(4)__33
|
5. |
Галух Б. І. Дослідження стійкості майонезних емульсій виготовлених із використанням харчових волокон [Електронний ресурс] / Б. І. Галух, М. З. Паска, У. Р. Драчук // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 3(4). - С. 21-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_3(4)__5
|
6. |
Паска М. З. Енергозбереження в сучасних умовах на підприємствах олійно-жирової промисловості [Електронний ресурс] / М. З. Паска, О. І. Жук, Б. І. Галух, У. Р. Драчук // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 3(4). - С. 129-136. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_3(4)__21
|
7. |
Галух Б. І. Технологічні режими соління бринзи і їх вплив на якісні показники готового продукту [Електронний ресурс] / Б. І. Галух // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 1(3). - С. 58-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_1(3)__13
|
8. |
Галух Б. І. Проблеми і перспективи працевлаштування молоді відповідно до нової редакції закону "Про зайнятість населення" [Електронний ресурс] / Б. І. Галух, М.П. Драч, М. П. Чепига, А. О. Драчук // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 1(3). - С. 218-222. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_1(3)__39
|
9. |
Драчук У. Р. Інтенсифікація видобутку рослинної олії, одержаної методом екстракції [Електронний ресурс] / У. Р. Драчук, І. С. Ромашко, Б. І. Галух // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 3(4). - С. 63-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_3(4)__13
|
10. |
Драч М. П. Можливість працевлаштування як важливий психологічний чинник при виборі професії [Електронний ресурс] / М. П. Драч, Б. І. Галух, М. П. Чепига // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 3. - С. 119-123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_3_26
|
11. |
Галух Б. І. Дослідження біологічної цінності бринзи "Прикарпатська", виготовленої з молока різних видів тварин [Електронний ресурс] / Б. І. Галух, Т. Є. Шарахматова // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 11-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_5
|
12. |
Галух Б. І. Зброджування вуглеводів та зміни фізико-хімічних показників бринзи, виготовленої з молока різних видів тварин [Електронний ресурс] / Б. І. Галух // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 232-235. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__58
|
13. |
Галух Б. І. Перебіг протеолітичних процесів у розсольних сирах, виготовлених з молока різних видів тварин [Електронний ресурс] / Б. І. Галух // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 4. - С. 53-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2015_4_12
|
14. |
Галух Б. І. Збагачення майонезів і соусів комплексом природних антиоксидантів і біологічно активних речовин [Електронний ресурс] / Б. І. Галух, М. З. Паска, У. Р. Драчук // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 1(4). - С. 11-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_1(4)__4
|
15. |
Галух Б. І. Дослідження ліполітичних процесів у продуктах функціонального призначення, виготовлених з сировини Карпатського регіону [Електронний ресурс] / Б. І. Галух, М. З. Паска // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 3(3). - С. 23-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_3(3)__6
|
16. |
Галух Б. І. Вплив емульгаторів, стабілізаторів і структуроутворювачів на формування споживчих властивостей жирових продуктів [Електронний ресурс] / Б. І. Галух, М. З. Паска, У. Р. Драчук, І. М. Басараб // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2016. - Т. 18, № 2. - С. 165-170. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2016_18_2_37
|
17. |
Галух Б. І. Основні нарямки формування емульсійних жирових продуктів, які володіють функціональними властивостями [Електронний ресурс] / Б. І. Галух // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2016. - Т. 18, № 1(4). - С. 45-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2016_18_1(4)__10
|
18. |
Галух Б. І. Інтенсивність протеолізу білків під час виготовлення бринзи з молока різних видів тварин [Електронний ресурс] / Б. І. Галух, Г. В. Дроник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 274-282. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_45
|
19. |
Молдаванова Л. К. Практичний досвід і перспективи у вирішенні проблеми комплексного використання кісткової сировини на підприємствах м’ясної галузі [Електронний ресурс] / Л. К. Молдаванова, У. Р. Драчук, І. М. Басараб, І. С. Ромашко, Б. І. Галух, Н. В. Кринська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2018. - Т. 20, № 90. - С. 69-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2018_20_90_16
|
20. |
Басараб І. М. Використання м’якуша гарбуза у технології паштетних виробів та їх функціональні характеристики [Електронний ресурс] / І. М. Басараб, У. Р. Драчук, І. С. Ромашко, Б. І. Галух, І. І. Сімонова, Л. К. Молдаванова // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2019. - Т. 21, № 92. - С. 23-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2019_21_92_7
|
| |